(Vlies)behang plakken.

Offerte aanvragen

Neem vandaag nog contact met ons op om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij verzekeren u dat u bij ons de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt.

Behang of Renovlies behang plakken.

Heeft u een nieuwbouwhuis gekocht, of bent u toe aan een verfrissing van uw oude, saaie wanden? Schakel dan nu onze gespecialiseerde vakmensen in! Wij zijn ervaren in het aanbrengen van allerlei soorten behang, van fotobehang tot glasvliesbehang.

Nieuwbouwhuis gekocht?

Gefeliciteerd met uw aankoop! Nu is het belangrijk om na te denken over de afwerking van de wanden en plafonds. Deze worden vaak onbehandeld opgeleverd, waardoor er nog een stukadoor aan te pas moet komen om de wanden behang- of sausklaar te maken. Wij adviseren om te kiezen voor glasvliesbehang. Dit type behang verbergt bouwscheuren en is akoestisch gezien een goede keuze. Nadat wij de gestucte wanden hebben voorbereid, brengen wij het glasvliesbehang aan en sauzen het in uw gewenste kleuren. Glasvliesbehang is beschikbaar in diverse structuren en vormen. Voor een moderne uitstraling kiezen veel van onze klanten voor een gladde structuur.

Wij werken met Ekotex behang.
Klik hier voor meer informatie.

Renoveren van wanden

Bent u uw oude behang zat? Geen probleem! Het verwijderen van oud behang kan tijdrovend zijn, maar wij nemen deze klus graag van u over. Wij zorgen ervoor dat alles netjes wordt opgeruimd, zodat u geen overlast ervaart. Vervolgens fixeren we de wanden en brengen we het nieuwe behang aan.

Exclusief behang

Wij zijn een erkende dealer van Vescom behang en brengen deze exclusieve behangsoorten aan voor zowel bedrijven als particulieren. Bent u op zoek naar inspiratie? Vraag ons dan naar de mogelijkheden. Wij hebben diverse behangboeken op voorraad die u kunt lenen ter inspiratie.

parallax background

Topkwaliteit en duurzaam schilderwerk.

Grezel Schildersbedrijf in Assen biedt altijd garantie op zowel binnen- als buitenschilderwerk. We zijn met trots gecertificeerd volgens het VCA keurmerk, Kennis en Kunde (specifiek voor monumenten) en de Stichting Certificering Restauratie. Daarnaast zijn we lid van De Betere Schilder, wat u als klant extra zekerheid biedt.

Als erkend kwaliteitsbedrijf zetten we ons in om hoogwaardig vakwerk te leveren, gebruikmakend van de nieuwste technieken. We bedienen zowel grote als kleine projecten in heel Noord-Nederland, met name in Drenthe en Groningen.

Neem contact op

085 130 1590

06 1540 9807

info@grezelschilders.nl