Heeft u een nieuwbouw huis gekocht? of wil u van uw oude saaie wanden af? Schakel nu onze gespecialiseerde vakmensen in. We plakken alle soorten behang van fotobehang tot aan glasvliesbehang.

Nieuwbouw huis gekocht?

Gefeliciteerd! nu is het zaak om alvast na te denken wat u met de wanden en plafonds wilt doen. De wanden worden vaak onbehandeld opgeleverd, dan moet vaak de stukadoor nog komen om de wanden behangklaar of sausklaar op te leveren. Wij adviseren u om te kiezen voor het plakken van Glasvlies behang, het grote voordeel hiervan is dat er geen bouwscheuren meer te zien zijn. Ook is het voor de akoustiek  beter om te kiezen voor glasvlies plakken. Op de gestucte wanden brengen wij het glasvlies aan, en vervolgens sausen wij deze in de gewenste kleuren. Het glasvlies behang is te verkrijgen in diverse structuren en vormen. Voor een moderne look kiezen onze klanten voor een gladde structuur.

Wij werken met Ekotex behang, voor meer info klik hier

Renoveren van wanden

Wilt u van uw oude behang af? dat kan! Om het oude behang eraf te halen, daar gaat vaak best wel veel tijd inzitten. Immers alle behang moet eraf d.m.v. stomen/afsteken etc. wij kunnen dat voor u doen, en ruimen er alles erna weer op zodat u er geen last van heeft. Daarna gaan we de wanden fixeren en voorzien van het nieuwe behang.

Exclusief behang

Wij zijn dealer van Vescom behang en brengen deze exclusieve behangsoorten aan voor bedrijven en particulieren. Wilt u geïnspireerd worden, vraag ons naar de mogelijkheden. wij hebben ook diverse behangboeken op voorraad die u mee kan krijgen ter inspiratie.

VRAAG HIER UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN