Werkgebied.

Offerte aanvragen

Neem vandaag nog contact met ons op om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij verzekeren u dat u bij ons de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt.

Werkgebied Grezel Schilders

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schildersbedrijf? Zoek niet verder! Wij bieden professionele schildersdiensten aan in de provincies Groningen en Drenthe.

Groningen

In Groningen staan we klaar om u te helpen in steden als Winschoten, Leek, Groningen zelf, Veendam, Appingedam, Haren, Hoogkerk, Delfzijl, Hoogezand, Sappemeer en Ter Apel.

 

Drenthe

In Drenthe kunt u op ons rekenen in Assen, Meppel, Hoogeveen, Tynaarlo, Beilen, Zuidlaren, Emmen, Roden, Coevorden, Klazinaveen en Eelde-Paterswolde.

Maar dat is niet alles! Wij zijn ook beschikbaar in alle andere plaatsen in Noord-Nederland.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

parallax background

Topkwaliteit en duurzaam schilderwerk.

Grezel Schildersbedrijf in Assen biedt altijd garantie op zowel binnen- als buitenschilderwerk. We zijn met trots gecertificeerd volgens het VCA keurmerk, Kennis en Kunde (specifiek voor monumenten) en de Stichting Certificering Restauratie. Daarnaast zijn we lid van De Betere Schilder, wat u als klant extra zekerheid biedt.

Als erkend kwaliteitsbedrijf zetten we ons in om hoogwaardig vakwerk te leveren, gebruikmakend van de nieuwste technieken. We bedienen zowel grote als kleine projecten in heel Noord-Nederland, met name in Drenthe en Groningen.

Neem contact op

085 130 1590

06 1540 9807

info@grezelschilders.nl