BENGGlas.

Offerte aanvragen

Neem vandaag nog contact met ons op om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij verzekeren u dat u bij ons de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt.

Erkende leverancier van BENGglas

Grezel Schilders is uw erkende leverancier van Bengglas, het meest geavanceerde isolatieglas ter wereld met een U-waarde van slechts 0,40. Met Bengglas zetten we een grote stap richting ‘Bijna Energie Neutrale Gebouwen’ (BENG).

Bengglas, een vorm van gehard vacuümglas, vormt een baanbrekende innovatie in de wereld van glasisolatie. Het overtreft andere typen glas zoals HR (U=2,8), HR++ (U=1,1) en triple glas (U=0,8), en biedt een reeks aan voordelen. Bengglas heeft de beste isolatiewaarde van alle typen (U=0,40), is uitzonderlijk dun (vanaf 6,3 mm) en biedt een uitstekend wooncomfort door de hoge geluidsdemping (DB = 36).

Vacuümglas is uitermate geschikt voor verduurzaming en/of renovatie van uw woning. Door zijn dunne ontwerp (vanaf 6,3 mm) kan Bengglas geplaatst worden in bestaande kozijnen, wat een aanzienlijke besparing oplevert op het vervangen van kozijnen.

Glas op maat

Ook voor nieuwbouwprojecten is Bengglas een zeer aantrekkelijke keuze. Het stelt u in staat om nieuwe woningen te ontwerpen volgens de BENG-normering, die verplicht is gesteld sinds 1 januari 2022.

Ons Bengglas portfolio omvat vier typen vacuümisolatieglas: Bengglas, Bengglas Pro, Bengglas+ en Bengglas Basic. Elk type heeft zijn eigen specifieke technische eigenschappen en unieke uiterlijke kenmerken.

Om de overstap naar ‘bijna energieneutraal’ wonen nog aantrekkelijker te maken, komt Bengglas in aanmerking voor subsidies. De meldcode voor uw subsidieaanvraag is KA18780.

Voor meer informatie bezoekt u onze website: www.bengglas.nl.

parallax background

Topkwaliteit en duurzaam schilderwerk.

Grezel Schildersbedrijf in Assen biedt altijd garantie op zowel binnen- als buitenschilderwerk. We zijn met trots gecertificeerd volgens het VCA keurmerk, Kennis en Kunde (specifiek voor monumenten) en de Stichting Certificering Restauratie. Daarnaast zijn we lid van De Betere Schilder, wat u als klant extra zekerheid biedt.

Als erkend kwaliteitsbedrijf zetten we ons in om hoogwaardig vakwerk te leveren, gebruikmakend van de nieuwste technieken. We bedienen zowel grote als kleine projecten in heel Noord-Nederland, met name in Drenthe en Groningen.

Neem contact op

085 130 1590

06 1540 9807

info@grezelschilders.nl