De Glasmeesters van Groningen en Drenthe!

Grezel Schilders dé specialist op het gebied van glas en glaszetten in Drenthe en Groningen. Al jarenlang zijn wij een leidende naam in deze regio’s, bekend om onze kwaliteit, uitmuntende service en volledige garantie op al onze glasprojecten.

Kwaliteit, Service en Garantie

  • Kwaliteit: Wij staan garant voor hoogwaardige glasplaatsing en reparatie die standhoudt in alle weersomstandigheden. Onze deskundige teams zijn opgeleid om elk type glas vakkundig en zorgvuldig te plaatsen of te vervangen.
  • Service: Bij Grezel Schilders krijgt u meer dan alleen uitstekend vakmanschap; wij zijn pas tevreden als u dat bent.
  • Garantie: Wij hebben volledig vertrouwen in ons werk en daarom bieden wij volledige garantie op al onze glaswerkzaamheden.

Vertrouw op de Glasmeesters van Grezel Schilders voor al uw glasbehoeften in Groningen en Drenthe!

parallax background

Topkwaliteit en duurzaam schilderwerk.

Grezel Schildersbedrijf in Assen biedt altijd garantie op zowel binnen- als buitenschilderwerk. We zijn met trots gecertificeerd volgens het VCA keurmerk, Kennis en Kunde (specifiek voor monumenten) en de Stichting Certificering Restauratie. Daarnaast zijn we lid van De Betere Schilder, wat u als klant extra zekerheid biedt.

Als erkend kwaliteitsbedrijf zetten we ons in om hoogwaardig vakwerk te leveren, gebruikmakend van de nieuwste technieken. We bedienen zowel grote als kleine projecten in heel Noord-Nederland, met name in Drenthe en Groningen.

Neem contact op

085 130 1590

06 1540 9807

info@grezelschilders.nl