Wanden en plafonds sauzen.

Offerte aanvragen

Neem vandaag nog contact met ons op om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij verzekeren u dat u bij ons de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt.

Wanden en plafonds sauzen

Bij Grezel Schilders zijn wij experts in het sauzen van wanden en plafonds, wat resulteert in een egaal en fris eindresultaat. Deze methode is perfect geschikt voor zowel nieuwbouw als renovaties, en biedt een gedetailleerde en grondige aanpak voor het schilderen van uw binnenruimtes.

Deze methode zorgt voor een egale dekking en laat weinig tot geen strepen of rollermarkeringen achter. Het is een populaire keuze voor het afwerken van binnenmuren en plafonds, vanwege het strakke en professionele resultaat.

Wanden en plafonds spuiten

Bij Grezel Schilders zijn we gespecialiseerd in het airless spuiten van wanden en plafonds, wat zorgt voor een egaal en strak eindresultaat. Deze techniek is ideaal voor zowel nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten, en biedt een snelle en efficiënte oplossing voor het schilderen van grote oppervlakken.

Onderhoud en reiniging

Wanden en plafonds die zijn gesauzd, zijn relatief eenvoudig te onderhouden. Ze kunnen worden afgenomen met een vochtige doek om stof en kleine vlekken te verwijderen. Het is echter belangrijk om agressieve schoonmaakmiddelen te vermijden, omdat deze de verflaag kunnen beschadigen.

Kiezen voor een professional

Hoewel sommige mensen ervoor kiezen om zelf te sauzen, kan het inschakelen van een professioneel schildersbedrijf zoals Grezel Schilders zorgen voor een gegarandeerd strak en duurzaam resultaat. Onze vakmensen hebben de kennis, ervaring en het gereedschap om uw wanden en plafonds perfect af te werken.

parallax background

Topkwaliteit en duurzaam schilderwerk.

Grezel Schildersbedrijf in Assen biedt altijd garantie op zowel binnen- als buitenschilderwerk. We zijn met trots gecertificeerd volgens het VCA keurmerk, Kennis en Kunde (specifiek voor monumenten) en de Stichting Certificering Restauratie. Daarnaast zijn we lid van De Betere Schilder, wat u als klant extra zekerheid biedt.

Als erkend kwaliteitsbedrijf zetten we ons in om hoogwaardig vakwerk te leveren, gebruikmakend van de nieuwste technieken. We bedienen zowel grote als kleine projecten in heel Noord-Nederland, met name in Drenthe en Groningen.

Neem contact op

085 130 1590

06 1540 9807

info@grezelschilders.nl