Wat is een winterschilder?

Over het algemeen is er voor schilders minder werk in de winter. Daarom werken veel schilders in de winter met aantrekkelijke kortingen onder de noemer ‘winterschilder’. De periode kan per schildersbedrijf licht verschillen, maar is over het algemeen tussen december en maart. Onze periode is van 22 december tot en met 20 maart.

In de branche betekent dit niet meer dan een schilder die in de winter schildert. Omdat deze periode vaak rustiger is in de agenda’s van schildersbedrijven, willen ze vaak tegen een gereduceerd tarief werken. Puur om zo alsnog de agenda te vullen, het kan dus ook zo zijn dat de agenda bij sommige schilders al vol zit. Ga er dus niet standaard van uit dat u een korting zult krijgen in deze periode.

Korting op binnenschilderwerk

Heeft u binnenschilderwerk in deze periode? Vraag dan naar de kortingen die we kunnen bieden. De kortingen gelden niet reeds uitgebrachte offertes en op buitenschilderwerk.

Buiten schilderen met vrieskou of lage temperaturen

Onze buitenschilders maken gebruik van een zeer sneldrogende verf. Deze verf, Sikkens Rubbol Express, kan worden gebruikt tot bij een temperatuur van rond het vriespunt. Tot 2 graden Celsius garanderen wij uitmuntende kwaliteit van uw schilderwerk! Een andere maatregel waar de winterschilder bij lage temperaturen rekening mee moet houden is het inpakken van de steigers, tegen de kou en regen.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat dit winterschildertarief voor u zou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! U ontvangt binnen 48 uur een antwoord op uw offerteaanvraag.