Winterschilder.

Offerte aanvragen

Neem vandaag nog contact met ons op om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij verzekeren u dat u bij ons de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt.

Wat is een winterschilder?

Tijdens de wintermaanden is er doorgaans minder werk voor schilders. Om deze reden hanteren veel schildersbedrijven aantrekkelijke kortingen en opereren zij onder de naam 'winterschilder'. De specifieke periode kan variëren per bedrijf, maar valt over het algemeen tussen december en maart. Bij ons loopt de winterschilder-periode van 22 december tot en met 20 maart.

Voordelig tarief

In de schildersbranche duidt de term 'winterschilder' simpelweg op een schilder die tijdens de wintermaanden werkt. Omdat dit vaak een rustigere periode is, zijn schildersbedrijven bereid om tegen een gereduceerd tarief te werken, om zo hun agenda's gevuld te houden. Het is echter mogelijk dat de agenda van sommige schilders reeds volgeboekt is, dus ga er niet automatisch vanuit dat u altijd van korting kunt profiteren in deze periode.

Korting op binnenschilderwerk

Heeft u binnenschilderwerk dat uitgevoerd moet worden in de winterperiode? Informeer dan naar de kortingen die wij kunnen bieden. Let op: deze kortingen zijn niet van toepassing op reeds uitgebrachte offertes en op buitenschilderwerk.

Buiten Schilderen bij lage temperaturen

Onze buitenschilders werken met Sikkens Rubbol Express, een zeer snel drogende verf die zelfs bij temperaturen rond het vriespunt gebruikt kan worden. We garanderen uitmuntende kwaliteit van uw schilderwerk tot 2 graden Celsius. Bij lage temperaturen nemen onze winterschilders extra maatregelen, zoals het inpakken van steigers, om zo de kwaliteit van het werk en de veiligheid te waarborgen.

parallax background

Topkwaliteit en duurzaam schilderwerk.

Grezel Schildersbedrijf in Assen biedt altijd garantie op zowel binnen- als buitenschilderwerk. We zijn met trots gecertificeerd volgens het VCA keurmerk, Kennis en Kunde (specifiek voor monumenten) en de Stichting Certificering Restauratie. Daarnaast zijn we lid van De Betere Schilder, wat u als klant extra zekerheid biedt.

Als erkend kwaliteitsbedrijf zetten we ons in om hoogwaardig vakwerk te leveren, gebruikmakend van de nieuwste technieken. We bedienen zowel grote als kleine projecten in heel Noord-Nederland, met name in Drenthe en Groningen.

Neem contact op

085 130 1590

06 1540 9807

info@grezelschilders.nl