Uw binnen schilder in Groningen en Drenthe

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schildersbedrijf voor uw binnenschilderwerk in de provincie Groningen of Drenthe? Grezel Schilders staat graag voor u klaar.

Waarom Kiezen voor Grezel Schilders?

  • Expertise: Het uitvoeren van kwalitatief binnenschilderwerk vereist specifieke kennis en vaardigheden. Ons team van professionals zorgt voor een vlekkeloze afwerking en helpt problemen voorkomen.

  • Kwaliteit en Service: Wij leveren niet alleen topkwaliteit in ons werk, maar ook in de service die wij bieden. We garanderen dat u met plezier een van onze teams in uw huis laat werken.

  • Milieubewust: Grezel Schilders streeft ernaar om de beste materialen te gebruiken met een zo laag mogelijke belasting voor het milieu.

Onze Werkwijze

  1. Voorbereiding: Voordat we beginnen met schilderen, zorgen we dat de volledige werkplek zorgvuldig is afgeplakt om uw eigendommen te beschermen.
  2. Materialen: We gebruiken enkel oplossings- en geurarme verven van topkwaliteit zoals Trimetal, Sikkens, of Sigma.
  3. Advies op Maat: Wij bieden gratis advies en zijn gespecialiseerd in diverse soorten binnenschilderwerk, van oude boerderijen en jaren dertig woningen tot moderne huizen.

Onze specialiteiten

  • Diversiteit: Door onze brede klantenkring, variërend van historische panden tot moderne woningen, zijn we in staat elke binnenschilder klus aan te nemen.
  • Kleur en Effect: Wij adviseren u graag over kleurgebruik, speciale verven zoals ‘betonlook’, afwasbare verven, en het herstellen van (water)schade.

Onze service belofte

  • Vanuit ons kantoor staan we altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden.
  • Wij helpen u het werk de komende jaren mooi te houden, bijvoorbeeld door het leveren van samples om zelf kleine beschadigingen in de toekomst te herstellen.

Garantie op Binnenschilderwerk

Wij hebben zoveel vertrouwen in onze kwaliteit dat we maar liefst vijf jaar garantie bieden op ons binnenschilderwerk.

Kies voor Kwaliteit en Service, Kies voor Grezel Schilders

Wilt u uw binnenschilderwerk laten uitvoeren door een team van professionals? Neem contact op met Grezel Schilders voor een offerte of gratis advies. Wij staan voor u klaar in Groningen, Drenthe en omstreken.

parallax background

Topkwaliteit en duurzaam schilderwerk.

Grezel Schildersbedrijf in Assen biedt altijd garantie op zowel binnen- als buitenschilderwerk. We zijn met trots gecertificeerd volgens het VCA keurmerk, Kennis en Kunde (specifiek voor monumenten) en de Stichting Certificering Restauratie. Daarnaast zijn we lid van De Betere Schilder, wat u als klant extra zekerheid biedt.

Als erkend kwaliteitsbedrijf zetten we ons in om hoogwaardig vakwerk te leveren, gebruikmakend van de nieuwste technieken. We bedienen zowel grote als kleine projecten in heel Noord-Nederland, met name in Drenthe en Groningen.

Neem contact op

085 130 1590

06 1540 9807

info@grezelschilders.nl