Scholen en utiliteitsbouw.

Met Ruim 30 Jaar Ervaring: Uw Specialist in Onderhoud

Met meer dan drie decennia aan ervaring in het schildersvak, hebben wij ons ontwikkeld tot ware specialisten op het gebied van onderhoud. Wij bedienen een breed scala aan klanten, waaronder particulieren, Verenigingen van Eigenaren (VvE’s), zorginstellingen, scholen, gemeenten en provincies.

Vastgoedonderhoud voor onderwijsinstellingen

Als onderwijsinstelling heeft u de verantwoordelijkheid voor zowel het binnen- als buitenonderhoud van uw gebouwen. Dit onderhoud dient structureel, planmatig en binnen het vastgestelde budget te worden uitgevoerd, terwijl de overlast voor gebruikers tot een minimum beperkt blijft. Ons team van specialisten helpt u bij het opstellen van een onderhoudsplan dat rekening houdt met examen- en vakantieperiodes, waarbij heldere procedures en duidelijke communicatie voorop staan.

Glasheldere procedures en duidelijke communicatie

Met onze ruime ervaring in zowel klein- als grootonderhoud aan schoolgebouwen en andere onderwijsinstellingen, streven we ernaar om de belasting voor gebruikers zo laag mogelijk te houden. We werken volgens duidelijke procedures en zorgen altijd voor heldere communicatie met alle betrokken partijen.

Utiliteitsbouw met Grezel Schilders

Kies voor Grezel Schilders uit Assen/Groningen als uw zakelijke partner en breng uw ambities binnen handbereik. We hebben een breed scala aan projecten gerealiseerd, van scholen en zorgcentra tot gevangenissen en overheidsgebouwen. Onze moderne beglazingstechnieken en veelzijdige wandafwerkingstechnieken zorgen ervoor dat we uw verwachtingen overtreffen. Naast schilderwerk bieden we ook brandwerend schilderwerk, kunststofvloeren en anti-graffitibehandelingen aan. Wat u ook nodig heeft, Grezel Schilders staat voor u klaar.

Alles rondom vastgoedonderhoud perfect geregeld

Wij zijn een deskundige partner voor eigenaren en beheerders van monumentaal vastgoed, en verzorgen alle aspecten van het onderhoud, van inspectie en voorbereiding tot uitvoering en oplevering. Onze diensten omvatten onder andere:

  • Binnen- en buitenschilderwerk
  • (Isolerende) beglazing
  • Houtrot en deelvervangingen
  • Ambachtelijke schildertechnieken
  • Gevelreiniging
  • Behang en wandafwerking
  • Vloerafwerking en stoffering
  • Binnen- en buitenzonwering
  • Beheer dakonderhoud
  • Beheer technische installaties

Wij zorgen ervoor dat al het onderhoud aan uw vastgoed optimaal geregeld is. Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

parallax background

Topkwaliteit en duurzaam schilderwerk.

Grezel Schildersbedrijf in Assen biedt altijd garantie op zowel binnen- als buitenschilderwerk. We zijn met trots gecertificeerd volgens het VCA keurmerk, Kennis en Kunde (specifiek voor monumenten) en de Stichting Certificering Restauratie. Daarnaast zijn we lid van De Betere Schilder, wat u als klant extra zekerheid biedt.

Als erkend kwaliteitsbedrijf zetten we ons in om hoogwaardig vakwerk te leveren, gebruikmakend van de nieuwste technieken. We bedienen zowel grote als kleine projecten in heel Noord-Nederland, met name in Drenthe en Groningen.

Neem contact op

085 130 1590

06 1540 9807

info@grezelschilders.nl