Monumentale panden.

Offerte aanvragen

Neem vandaag nog contact met ons op om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij verzekeren u dat u bij ons de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt.

Renovatie en onderhoud van monumentale panden

We zijn gespecialiseerd in de renovatie en het onderhoud van monumentale panden. Met een team van gekwalificeerde schilders zorgen we voor het behoud en de verbetering van monumentaal vastgoed in de provincies Groningen en Drenthe. We passen oude technieken toe om het vastgoed in zijn oorspronkelijke staat te herstellen.

Subsidie

U kunt als particuliere eigenaar van een rijksmonument met woonfunctie subsidie aanvragen bij de provincie voor het onderhoud van uw monumentale vastgoed. Er gelden wel bepaalde voorwaarden waaraan zowel het schildersbedrijf als de eigenaar moeten voldoen. U kunt jaarlijks een aanvraag indienen, waarbij de wettelijke indieningstermijn loopt van 1 maart tot en met 30 april. Kosten die u in 2022 maakt, kunt u meenemen in de subsidieaanvraag voor 2023.

Kwaliteitsregeling Kennis & Kunde

De Kwaliteitsregeling Kennis & Kunde is opgezet om de kwaliteit van restauratiewerk te bevorderen en de kans op werk van onvoldoende kwaliteit te minimaliseren. Juist bij monumenten kan er, ondanks goede intenties, nogal eens iets misgaan. Bijvoorbeeld doordat er onvoldoende rekening wordt gehouden met historische constructies, technieken en materialen.

Certificering

Grezel Schilders Totaalonderhoud is het eerste gecertificeerde schildersbedrijf in Groningen, Drenthe en Friesland dat voldoet aan de eisen van de Stichting Certificatie Restauratie. We zijn trots op deze erkenning en zetten ons volledig in om de kwaliteit van ons werk op het hoogste niveau te houden.

parallax background

Topkwaliteit en duurzaam schilderwerk.

Grezel Schildersbedrijf in Assen biedt altijd garantie op zowel binnen- als buitenschilderwerk. We zijn met trots gecertificeerd volgens het VCA keurmerk, Kennis en Kunde (specifiek voor monumenten) en de Stichting Certificering Restauratie. Daarnaast zijn we lid van De Betere Schilder, wat u als klant extra zekerheid biedt.

Als erkend kwaliteitsbedrijf zetten we ons in om hoogwaardig vakwerk te leveren, gebruikmakend van de nieuwste technieken. We bedienen zowel grote als kleine projecten in heel Noord-Nederland, met name in Drenthe en Groningen.

Neem contact op

085 130 1590

06 1540 9807

info@grezelschilders.nl