Over ons.

Offerte aanvragen

Neem vandaag nog contact met ons op om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij verzekeren u dat u bij ons de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt.

Grezel Schilders Totaalonderhoud

Welkom bij Grezel Schilders, een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf in de vastgoedsector met meer dan 30 jaar gebundelde ervaring. Ons doel? De verwachtingen van onze klanten niet alleen te voldoen, maar te overtreffen met onze deskundigheid, professionaliteit en ongeëvenaarde service.

Onze missie en visie

Grezel Schilders is ontstaan uit een passie voor vakmanschap en een onvermoeibare inzet voor kwaliteit. Wij geloven dat goed schilderwerk niet alleen gaat om de perfecte afwerking, maar ook om de zorgvuldige behandeling van elke klant en hun eigendom. Onze ervaren medewerkers zijn het hart van ons bedrijf en dragen deze waarden dagelijks uit in hun werk.

Onze Gedragsregels

Bij Grezel Schilders hanteren we strikte gedragsregels om ervoor te zorgen dat elk project soepel verloopt en we een positieve indruk achterlaten:

  • Professionaliteit: Onze medewerkers zijn altijd herkenbaar aan hun schone Grezel Schilders werkkleding en voorzien van een identiteitsbewijs.
  • Transparantie: We stellen ons altijd voor, leggen duidelijk uit welke werkzaamheden we uitvoeren en communiceren openlijk.
  • Respect: Wij gedragen ons als gasten, gebruiken geen grove taal en vragen altijd toestemming voor zaken als het gebruik van een radio.
  • Attentheid: We zijn behulpzaam, veroorzaken geen overlast bij het parkeren en nemen de verantwoordelijkheid voor eventuele veroorzaakte schade.
  • Orde: Onze werkplek is altijd opgeruimd en we laten alles netjes achter.
  • Klanttevredenheid: We checken of alles naar wens is verlopen en lossen eventuele tekortkomingen altijd op.

Investeren in onze medewerkers

Wij geloven dat de groei en ontwikkeling van onze medewerkers centraal staan in het succes van ons bedrijf. Daarom zetten we ons in voor hun continue ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, en zorgen we voor een positieve en stimulerende werkomgeving.

Kies voor Grezel Schilders

Kies voor een schilderbedrijf dat staat voor kwaliteit, integriteit en klanttevredenheid. Kies voor Grezel Schilders, waar we elke dag hard werken om de standaard in de schilderbranche naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

parallax background

Topkwaliteit en duurzaam schilderwerk.

Grezel Schildersbedrijf in Assen biedt altijd garantie op zowel binnen- als buitenschilderwerk. We zijn met trots gecertificeerd volgens het VCA keurmerk, Kennis en Kunde (specifiek voor monumenten) en de Stichting Certificering Restauratie. Daarnaast zijn we lid van De Betere Schilder, wat u als klant extra zekerheid biedt.

Als erkend kwaliteitsbedrijf zetten we ons in om hoogwaardig vakwerk te leveren, gebruikmakend van de nieuwste technieken. We bedienen zowel grote als kleine projecten in heel Noord-Nederland, met name in Drenthe en Groningen.

Neem contact op

085 130 1590

06 1540 9807

info@grezelschilders.nl